Kehamilan Pertama Saya Dulu, 8 Bulan Tidak Boleh Mengambil Nasi Kerana Alahan.

Puan Siti Assyura Bakri, Kuala Lumpur

Masalah: Alahan Teruk

Sewaktu hamil anak pertama dahulu, saya mengalami mabuk hamil yang teruk. Sehingga kandungan berusia lapan bulan saya masih tidak boleh mengambil nasi. Badan menjadi selalu lesu dan tidak bermaya. Kerja-kerja harian pun terganggu.

Jadi apabila hamil anak kedua, saya nekad untuk mencuba Set Semasa Hamil Biodex. Saya mula mengamalkannya ketika usia kandungan lima bulan. Ketika itu sudah ada tanda-tanda saya akan mengalami mabuk hamil seperti sebelumnya.

Alhamdulillah, selepas beberapa hari saya mula merasai perbezaan. Mabuk hamil tiada langsung dan selera makan pun tidak terganggu. Malah saya kuat dan bertenaga untuk menguruskan kerja-kerja harian. Memang berbeza berbanding kehamilan pertama dahulu.

Sewaktu kandungan berusia tujuh bulan, doktor mendapati saya mengalami masalah kesihatan yang agak serius dan perlu menjalani pemeriksaan setiap minggu. Malah doktor juga menjangkakan saya terpaksa bersalin secara pembedahan bagi mengelakkan sebarang risiko.

Bagaimanapun, sampai masanya saya selamat bersalin secara normal tanpa sebarang komplikasi. Bayi saya juga disahkan sihat dan sempurna sifatnya. Kulitnya juga kelihatan lebih bersih dan cerah. Alhamdulillah kerana semuanya selamat.

Kepada anda yang mengalami masalah mabuk hamil, cubalah amalkan Set Semasa Hamil Biodex. InsyaAllah anda akan dapat merasai kebaikannya. Terutama jika anda pernah hamil sebelum ini, insya Allah anda tentu akan merasai perbezaannya seperti yang saya alami. Terima kasih Biodex!

Dapatkan Produk Biodex

Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page