Cyst Semakin Mengecut Semasa Kehamilan Dengan Set Semasa Hamil

Puan Nor Azlinda Aziz, Kuala Lumpur

Masalah: Cyst

Saya tidak mempunyai masalah sukar hamil. Alhamdulillah, kini saya telah pun dikurniakan lima orang cahaya mata. Bagaimana pun ketika hamil anak kelima sebelum ini, doktor mendapati saya mengalami masalah cyst sebesar telur ayam. Kata doktor, sekiranya semakin membesar ia akan menjejaskan pembesaran kandungan dan kemungkinan kehamilan saya tidak boleh diteruskan. Ketika itu kandungan saya baru sahaja berusia dua minggu.

Saya memang sudah tahu tentang produk Biodex, jadi apabila timbul masalah yang saya hadapi saya terdorong untuk mencubanya. Saya terus ke HQ Biodex dan mendapatkan Set Semasa Hamil Biodex sebagaimana yang dicadangkan.

Alhamdulillah, saya dapati kesannya sangat baik. Saya kurang mengalami mabuk hamil dan badan pun terasa lebih kuat dan bertenaga berbanding kehamilan terdahulu. Saya masih ingat, ketika itu bulan puasa tetapi saya mampu berpuasa penuh walaupun perlu keluar bekerja setiap hari, menguruskan kerja-kerja rumah serta empat orang anak. Memang tidak mudah, tetapi syukur alhamdulillah saya mampu melakukannya.

Paling mengejutkan, hasil pemeriksaan ketika usia kandungan tiga bulan, doktor mendapati cyst yang saya alami semakin mengecil. Manakala pemeriksaan ketika usia kandungan tujuh bulan pula, doktor mendapati ia sudah tiada lagi. Saya amat bersyukur dan gembira kerana kandungan saya membesar dengan sihat mengikut jangkaan tanpa sebarang masalah.

Alhamdulillah, saya selamat melahirkan cahayamata kelima saya, seorang bayi lelaki seberat 4kg tanpa sebarang komplikasi. Malah bayi saya langsung tidak mengalami kekuningan berbanding anak-anak yang lain. Kulitnya juga cerah, bersih, halus dan cantik.

Teruja dengan kesan baik yang saya dapati hasil ikhtiar dengan produk Biodex, saya menjadi amat yakin dengannya. Jadi saya mendapatkan Set Bersalin Biodex pula ketika berpantang. Alhamdulillah, set tersebut juga sangat bagus. Luka dan tenaga saya cepat pulih dan susu badan juga cukup banyak.

Sekarang cahaya mata kelima saya sudah pun berusia tiga tahun. Masa begitu cepat berlalu tetapi saya masih yakin dengan kebaikan produk Biodex dan tidak ragu untuk mencadangkannya kepada anda. Sama ada anda mengalami masalah sukar hamil mahupun sebarang masalah ketika hamil, cubalah berikhtiar dengan produk Biodex. Semoga anda juga akan mendapat hasil yang baik, insya Allah.
Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page