Turun 4kg Dalam 3 Minggu, Datang Bulan Lebih Lancar dan Berjaya Hamil Selepas Sebulan

Puan Hanna Natasya, Kuala Lumpur

Masalah: Sukar Hamil

Produk Biodex memang mengagumkan. Saya berikhtiar dengan produk Biodex kerana ingin segera menimang cahaya mata. Alhamdulillah, hasilnya amat memuaskan. Bukan sahaja saya berjaya hamil dalam tempoh yang singkat, masalah datang bulan yang sangat sedikit yang saya alami sejak remaja lagi telah dapat diatasi. Sejak itu datang bulan saya lebih lancar. 

Bukan itu sahaja, berat badan saya juga turun dengan ketara. Dalam tempoh tiga minggu sahaja selepas mengamalkan produk Biodex, berat badan saya telah berkurangan sebanyak 4kg. Hanya seminggu lebih selepas itu saya telah disahkan hamil.

Sepanjang kehamilan, saya amalkan Set Semasa Hamil Biodex pula kerana yakin dengan penjelasan tentang khasiat pemakanannya. Alhamdulillah, alahan teruk yang saya alami di awal kehamilan segera diatasi. Saya juga tidak mengalami masalah berat badan ketika hamil sebagaimana dialami oleh sebahagian ibu-ibu hamil dan saya sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang kehamilan. Kandungan saya juga membesar dengan sihat mengikut jadual.

Alhamdulillah, tiba saatnya, saya selamat melahirkan cahayamata lelaki yang berkulit bersih, cerah dan halus. Walaupun telah lebih dua tahun berlalu, saya masih percayakan rangkaian produk Biodex dan tidak ragu-ragu untuk mencadangkannya kepada para pasangan yang sedang mengimpikan kehadiran cahayamata. Lebih-lebih lagi kepada anda yang mengalami sebarang masalah berkaitan kesuburan dan kehamilan.

Dapatkan Produk Biodex

Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page