Khasiat Lengkap Biodex Bantu Saya Atasi Masalah Telur Tidak Matang

Puan Judy Anak Beti, Kuala Lumpur

Masalah: Sukar Hamil, Telur Tidak Matang, Haid Tak Teratur, Cyst

Masalah yang saya hadapi sebelum bertemu dengan produk Biodex bagaikan bertimpa-timpa. Selain masalah kencing kotor, saya juga mengalami masalah datang bulan tidak teratur yang datang hanya antara dua ke tiga kali setahun, selain haid yang sedikit. Lebih mengejutkan, pemeriksaan daripada pakar mendapati saya juga mempunyai cyst.

Pelbagai ikhtiar telah saya lakukan termasuk mengambil pil pecah darah, pil perancang dan menjalani urutan kampung. Namun semuanya tidak berhasil. Setelah menjalani pembedahan membuang cyst, saya dan suami memutuskan untuk menjalani kaedah IUI. Walau bagaimanapun, hasrat kami tertangguh apabila saya mengalami masalah telur yang tidak matang dan perlu mengambil pil kesuburan untuk mengamalkannya.

Setelah mengetahui tentang produk Biodex, saya dan suami telah membuat keputusan untuk mencuba. Kami mengambil Set Lengkap Suami Isteri untuk kami amalkan. Dalam tempoh yang singkat sahaja, kami sudah mula merasai kesannya. Badan terasa lebih ringan, cergas dan bertenaga. Tidak sampai pun sebulan mengamalkan produk Biodex, akhirnya saya disahkan hamil. Terkejut juga kerana saya tidak pasti kitaran datang bulan saya telah pulih atau belum. Namun saya pasti produk Biodex telah membantu meningkatkan kesuburan saya dan mematangkan telur dalam tempoh yang begitu singkat. Sedangkan sebelum ini 6 bulan saya amalkan pil kesuburan tetapi tidak kesan yang memuaskan. Syukur kepada Tuhan!

Kebaikan produk Biodex yang mengagumkan meyakinkan saya untuk mengamalkan Set Semasa Hamil Biodex sepanjang kehamilan dan BioSelusuh Biodex untuk persediaan bersalin. Percayalah, kedua-duanya sangat bagus. Saya tidak mengalami alahan, kekal bertenaga walaupun kandungan semakin membesar dan saya selamat bersalin dengan mudah. Walaupun ini pengalaman pertama, saya bersyukur kerana bayi selamat dilahirkan dengan dua kali teran sahaja. Mungkin sukar untuk anda percaya, tapi itulah kebenarannya. Anda cubalah sendiri produk-produk Biodex, semoga anda juga akan mendapat kebaikannya.

Puan Judy Anak Beti, Kuala Lumpur

Dapatkan Produk Biodex

Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page