Walaupun Masih Muda, Saya Tidak Terkecuali Dari Masalah Kesuburan

Puan Willwyn Jamie, Sarawak

Masalah: Kitaran Haid Tidak Teratur, Sukar Hamil

Saya berkahwin seawal usia 18 tahun. Walaupun masih muda, saya tidak terkecuali dari mengalami masalah kesuburan. Saya mengalami masalah haid tidak teratur selain selalu sakit-sakit sendi. Ia membuatkan saya selalu rasa tertekan.

Saya ada juga melakukan urutan kampung dan mengambil ubatan tradisional, tetapi masalah datang bulan saya tetap sama, dan saya masih juga tidak hamil.

Selepas saya mengambil produk Biodex, saya dapati berat badan saya menurun dan badan pun tidak lagi rasa sakit-sakit atau cepat letih. Memang badan terasa lebih segar. Selain mengambil produk Biodex, saya juga ada mengikuti rawatan sengkak rahim yang ditawarkan di stokis Biodex untuk membantu mempercepatkan kehamilan.

Kira-kira sebulan selepas mengambil produk Biodex dan mengikuti rawatan sengkak rahim, saya mula terasa mual dan pening. Apabila membuat pemeriksaan, rupa-rupanya saya telah pun Berjaya hamil. Gembira tidak terkira pada waktu itu. Tidak sangka pula saya akan hamil dengan begitu mudah dan cepat.

Sewaktu di awal kehamilan, saya mengalami sedikit pendarahan. Tetapi doktor memaklumkan kandungan saya selamat. Segera saya teringat kembali kepada produk Biodex, dan terus mengambil Set Semasa Hamil Biodex seperti yang dicadangkan oleh Perunding Kehamilan Biodex. Syukur kerana pendarahan dapat diatasi dan kesihatan saya dan kandungan juga baik sehingga bersalin.

Kini saya telah pun mendapat cahayamata pertama yang dinanti-nanti sejak dari awal perkahwinan. Syukur kerana masalah kesuburan saya tidak berlarutan. Kepada anda semua yang masih lagi ragu-ragu dengan keberkesanan produk Biodex, cubalah dulu. Anda akan merasakan perubahan yang cepat pada badan anda. Terima kasih Biodex!

Dapatkan Produk Biodex

Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page