Telur Kurang Matang, Tiub Tersumbat, Alhamdulillah Hamil

Nor ‘Ain Mohd Askol,┬áSelangor

Masalah: Telur Kurang Matang, Sukar Hamil

Saya dan suami telah berkahwin selama 5 tahun. Sejak daripada tarikh perkahwinan kami pada tahun 2012, pelbagai usaha telah kami lakukan bagi mendapatkan zuriat, namun semuanya gagal. Hasil dari pemeriksaan doktor, saya didapati mempunyai masalah telur yang kurang matang (bersaiz kecil) dan tiub falopio yang tersumbat. Dalam tempoh 5 tahun kami menanti, saya telah berurut tradisional sebanyak 14 kali dan mengambil pil kesuburan sebanyak sekali. Saya juga mempunyai masalah keputihan, sakit tumit dan sering tertekan kerana memikirkan akan nasib kami yang masih belum dikurniakan zuriat.

Sehinggalah pada suatu hari, saya dicadangkan oleh salah seorang rakan saya untuk mencuba produk Biodex. Tanpa berlengah lagi, saya segera ke stokis berdekatan bagi mendapatkan rundingan kehamilan dan maklumat lanjut tentang produk Biodex. Setelah mendengar penerangan yang cukup jelas daripada perunding kehamilan Biodex, saya dan suami telah berpakat untuk berikhtiar dengan produk Biodex. Kerana masalah yang saya hadapi, saya telah dicadangkan untuk mengambil Set Lengkap PKB.

Saya meneruskan pengambilan produk Biodex selama lebih kurang 4 bulan. Kadang-kadang timbul juga rasa ragu-ragu dengan keberkesanan produk ini, setelah berbulan-bulan pengambilan, masih lagi belum ada berita gembira. Namun saya teruskan juga pengambilan produk Biodex dengan konsisten kerana perubahan positif pada tubuh badan saya semasa mengambil produk Biodex. Sepanjang saya mengambil produk Biodex, badan saya terasa cergas dan bertenaga, selain daripada tidak mudah letih dan yang paling menakjubkan, berat badan saya semakin berkurangan. Jadi saya teruskan lagi pengambilan produk Biodex dan terus berdoa supaya usaha kami ini berhasil dengan izin Allah.

Pada bulan keempat pengambilan produk Biodex, saya dan suami telah mendapat berita gembira yang kami nanti-nantikan selama ini. Selepas kitaran haid saya lewat seminggu, saya segera membuat UPT, dan alangkah gembiranya saya dan suami apabila mendapati saya telah berjaya hamil. Kerana tidak yakin dengan keputusan ujian, saya dan suami segera ke klinik untuk membuat pemeriksaan. Ternyata, impian kami yang sekian lama kami tunggu sudah menjadi kenyataan. Doktor telah mengesahkan yang saya telah berjaya hamil 3 minggu, dengan izin Allah.

Kini, hidup kami lebih berwarna warni dengan kehadiran insan kecil ini setelah lima tahun kami berusaha dan menanti. Alhamdulillah, segala kesyukuran kami panjatkan kepada Allah S.W.T kerana memberikan kami rezeki yang tak ternilai ini. Bagi yang masih mencuba untuk mendapatkan zuriat, cubalah Biodex dengan konsisten, selalulah berdoa dan bertawakkal kepada Allah S.W.T. Pastinya usaha-usaha anda selama ni berbaloi dengan berita gembira seperti kami. Terima kasih Biodex!

Dapatkan Produk Biodex
Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page