Dari Haid Dua Kali Setahun, Hamil Kembar Selepas Sebulan Pengambilan Biodex

Noor Waheeda Adnan Sallehudin, Melaka

Masalah: Haid Tak Teratur

Melihatkan kakak saya yang masih tidak menimang cahayamata setelah berbelas tahun berkahwin, saya memutuskan untuk cuba mengikuti Program Kehamilan Biodex (PKB). Apatah lagi saya mengalami masalah kitaran haid tidak teratur yang hanya datang 2 kali setahun sejak berusia 15 tahun lagi. Saya terpaksa mengambil pil pecah darah untuk memastikan ia datang.

Alhamdulillah, setelah mengamalkan PKB haid saya lebih teratur dan lancar. Sebulan kemudian saya telah disahkan hamil. Kegembiraan saya dan suami berganda apabila doktor mendapati saya hamil kembar dan saya disarankan untuk lebih berhati-hati dalam pemakanan dan aktiviti harian. Ini kerana menurut doktor, hanya 60% ibu hamil yang berjaya menjaga kandungan kembar sehingga bersalin, sama ada berakhir dengan keguguran atau hanya bertahan dengan seorang bayi sahaja.

Mempercayai khasiat produk Biodex, saya mengambil Set Semasa Hamil Biodex untuk diamalkan. Alhamdulillah, badan saya mendapat tenaga yang mencukupi bagi menjalani rutin harian yang memenatkan. Lebih-lebih lagi bagi saya yang berulang-alik ke tempat kerja sejauh 20 km dengan menaiki motorsikal setiap hari dan terpaksa pula turun naik tangga untuk ke rumah di tingkat 4 kerana ketiadaan lif. Saya amat gembira kerana kandungan kembar saya kekal sihat dan membesar mengikut jadual.

Setelah beberapa tahun berlalu kami amat bahagia dengan 3 cahayamata kami apabila saya selamat melahirkan zuriat ketiga pula 2 tahun selepas kelahiran zuriat kembar tersebut. Syukur alhamdulillah, kami amat berpuas hati dengan rangkaian produk Biodex yang terbukti memiliki khasiat dan kebaikan yang sangat berkesan. Kepada anda yang mengalami sebarang masalah wanita atau kesuburan, cubalah Biodex. InsyaAllah, anda akan berpuas hati dengannya. Terima kasih Biodex!

Dapatkan Produk Biodex
Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page