Kini, Saya Tiada Lagi Masalah Lelehan dan Bau

Nur Sa’dah Muhd Nur, Kelantan

Masalah: Rahim Lemah, Keputihan

Pada mulanya saya tidak mengalami masalah kesuburan. Saya disahkan hamil selepas dua bulan berkahwin. Tetapi kegembiraan saya dan suami hanya seketika. Saya telah kehilangan kandungan ketika usianya baru sahaja lapan minggu. Apabila dibuat pemeriksaan, doktor mendapati rahim saya lemah.

Selepas habis tempoh berpantang, saya dan suami berikhtiar lagi untuk mendapatkan zuriat. Namun sehingga setahun saya masih juga tidak hamil. Kami ada mencuba pelbagai ikhtiar tetapi tidak berjaya. Memang tertekan sepanjang tempoh itu. Lebih-lebih lagi apabila orang-orang sekeliling selalu bertanya tentang zuriat.

Apabila mendapat tahu tentang Biodex, saya segera berkunjung ke stokis berdekatan untuk mendapatkan khidmat rundingcara dan produk yang bersesuaian. Alhamdulillah, hasil yang saya dapati daripada produk Biodex memang memuaskan. Paling ketara, badan terasa lebih sihat, bertenaga dan kulit saya juga lebih cantik. Ramai yang menegur perubahan pada kulit saya. Saya sangat sukakan produk Feminine Wash. Ia sangat berkesan untuk pencucian. Selain mengatasi lelehan, ia juga berkesan menghilangkan bau.

Alhamdulillah, selepas dua bulan berturut-turut mengambil produk Biodex dengan konsisten, saya akhirnya berjaya hamil. Memang saya tidak sangka akan hamil semudah dan secepat itu.

Gembira dan teruja apabila hamil dengan mudah, saya semakin yakin dengan produk Biodex. Jadi saya bersetuju untuk mengambil Set Semasa Hamil Biodex pula apabila dicadangkan untuk membantu menguatkan rahim dan membantu kesihatan kandungan.

Alhamdulillah, kandungan saya selamat sehingga bersalin. Sampai waktunya saya selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang kami namakan Aimy Nurnazeera. Memang tidak terkata betapa gembiranya saya dan suami apabila lahir cahayamata pertama kami.

Kepada anda, saya sarankan agar cubalah berikhtiar dengan Biodex. Saya yakin dengan izin Allah produk Biodex boleh membantu mengatasi masalah yang anda hadapi. Moga-moga anda juga diberikan peluang bergelar ibu dan ayah suatu hari nanti. Selamat berikhtiar dengan Biodex!

Dapatkan Produk Biodex

Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page