Noni Membantu Atasi Ketumbuhan

Noni Chewable Tablet diasaskan dari buah mengkudu yang digelar ratu tumbuhan kerana kandungannya yang kaya dengan khasiat untuk formula ubat-ubatan. Keistimewaan utama produk ini ialah ia membantu mengatasi masalah ketumbuhan seperti cyst dan fibroid yang boleh menjejaskan peluang kehamilan serta melancarkan aliran darah yang terjejas akibat disebabkan oleh ketumbuhan tersebut atau masalah-masalah lain yang berkaitan dengan darah.

Secara kolektif, Noni Chewable Tablet merupakan produk istimewa Biodex yang berfungsi sebagai antibakteria, antifungus, antiparasit, antikanser, antivirus dan kaya dengan antioksida.

Ia membantu merencat pertumbuhan sel-sel barah dan bertindak sebagai antiseptik yang menghalang perkembangan  bakteria  parasit  dan  kulat.  Ia juga boleh membantu memelihara sel darah  dan  kulit  serta hormon pertumbuhan  untuk  melancarkan  aliran darah, pemulihan luka dalaman, pemeliharaan kulit dan mengelakkan keguguran rambut.

Walau bagaimanapun pengambilannya perlu mendapat panduan yang jelas daripada perunding terlatih bagi mengelakkan kesan yang tidak diingini. Pengambilannya juga perlu disertakan dengan produk Biodex yang lain seperti Supremix dan Susu IgC untuk menseimbangkan kesan kepada tubuh badan serta memastikan manfaat yang cepat dan berkesan.

Dapatkan Produk Biodex
Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page