Masalah Haid Selepas Terpaksa Gugurkan Kandungan

Sawdah Kipli, Sarawak

Masalah:  Keguguran, Keputihan, Sakit Ketika Haid  /  Tempoh Pengambilan:  3 Bulan

Saya pernah hamil sekali tetapi terpaksa melepaskannya atas saranan doktor kerana saya mengalami pendarahan yang disebabkan oleh ketumbuhan yang semakin membesar. Saya terpaksa melalui kaedah D&C untuk mencuci kandungan ketika usianya baru sahaja dua bulan.

Sejak itu saya selalu mengalami kesakitan apabila datang bulan selain turut mengalami masalah keputihan serta keguguran rambut yang teruk. Setiap kali mengalami kesakitan apabila datang bulan saya terpaksa mengambil ubat tahan sakit untuk mengurangkan kesakitan.

Apabila mendapat tahu tentang Biodex, saya telah berkunjung ke stokis berdekatan untuk mendapatkan keterangan lanjut berkaitan dengan masalah yang saya alami. Saya disarankan untuk mengambil Set Pencucian dan Kesuburan Biodex untuk membantu melancarkan datang bulan serta membantu mengatasi masalah lendiran dan lelehan.

Alhamdulillah, kesannya memang cepat. Masalah keputihan beransur hilang dan datang bulan saya selepas itu juga lebih lancar. Selepas dua bulan, saya dapati saya tidak lagi mengalami kesakitan apabila datang bulan dan keguguran rambut juga berkurangan.

Kira-kira tiga bulan mengamalkan produk Biodex akhirnya saya disahkan hamil. Pada mulanya saya amat teruja kerana masih berpeluang untuk menimang cahayamata. Bagaimanapun, saya sekali lagi mengalami pendarahan ketika kandungan berusia dua bulan. Selepas diajukan kepada perunding Biodex, saya dicadang untuk mengambil Set Semasa Hamil Biodex.

Alhamdulillah, selepas hampir seminggu mengambil Set Semasa Hamil Biodex akhirnya pendarahan berhenti. Kesihatan saya bertambah baik dan badan juga terasa lebih segar dan bertenaga. Minggu demi minggu kandungan saya juga sihat membesar mengikut jadual.

Alhamdulillah, saya akhirnya selamat melahirkan seroang bayi perempuan secara normal. Bayi saya sihat, sangat comel dan kulitnya juga cerah, bersih dan gebu. Syukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya impian saya untuk menimang cahayamata terlah termakbul. Terima kasih Biodex!

Dapatkan Produk Biodex

Kongsi Artikel Ini.. Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page